Meer resultaten voor rétro

rétro  
Retro Wikipedia.
Maar ook mensen die denken vanuit de postmoderne traditie menen dat stijlen die zich qua vorm baseren op het modernisme, regressief zijn en binnen dit postmodernisme paradoxaal genoeg niet origineel zijn. Zo bestaat er bijvoorbeeld binnen de architectuur een belangrijke modernistische traditie.
freelancer
retro Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Translation in context Traduction en contexte Traducción en contexto Tradução em contexto Traduzione in contesto Übersetzung im Kontext Tumaczenie w kontekcie Traducere în context.
Retro, Halle Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Kan een leuke plek zijn voor een drankje, een koffie en/of pannenkoek tijdens of na het winkelen. Spijtig genoeg gaat het er niet echt professioneel aan toe. Toen wij er een koffie gingen drinken waren de tafels. 1 Bedank jjw1969.
Retro.
Maar op de Champs Elysées pakt de Amerikaan zijn tweede zege in de Tour. VRT vod 23 juli 1989: Fignon verliest Tour met 8 seconden Laurent Fignon begint aan de slottijdrit met een voorsprong van 50 seconden op Greg LeMond.
Edition 11 Retro Ronde van Vlaanderen Retro Tour of Flanders.
Indien het evenement op grond van uitzonderlijke omstandigheden niet kan doorgaan, zal ORGANISATOR voor zover mogelijk de deelnemers een gelijkwaardig alternatief bieden in de vorm van de mogelijkheid zichzelf gratis in te schrijven voor een nieuwe/de volgende editie van hetzelfde evenement, of een ander evenement van ORGANISATOR.
Kempische Bouwmaterialen Retro-schakelmateriaal.
De juiste schakelaars en stopcontacten vinden blijkt niet altijd zo evident. In de toonzaal wordt een assortiment schakelmateriaal voorgesteld met een retro-look, echter volledig nieuw geproduceerd, rekening houdend met de huidige kwaliteitsnormen. Het retro-schakelmateriaal bestaat uit porselein of bakeliet en is bijna onverslijtbaar.
Retro 9 definities Encyclo.
Retro staat voor het teruggrijpen op producten en ontwerpen uit het verleden bij ontwerpen van diverse zaken of lanceren van producten: de vormgeving van nieuwe producten is niet zozeer een kopie van een eerder product, doch is erdoor geïnspireerd en verwijst ernaar terug.
Retro Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Ondanks" de degradatie wacht KV Mechelen een mooie toekomst" Tag: Peter Vandenbempt. Laat" langdurig werklozen en mensen op brugpensioen aan de slag gaan tijdens de nabewaking in scholen" Tag: Inge Geerdens. Elke week stel ik vast dat er weer een stukje natuur is kaalgekapt Tag: opinie.
Ontdek vintage en retro in De Kringwinkel.
In De Kringwinkel vind je elke dag wel iets unieks, maar het wordt nog beter: elke tweede zaterdag van maart houden we onze jaarlijkse Retrodag! Op die dag vind je er nog meer dan anders retrospulletjes van de fifties tot en met de nineties.

Contacteer ons

Fleuriste
photographie
decoration
décoration
anniversaire
rétro
cher
Photo
lieu