Zoeken naar Airbus

Airbus  
Airbus zet mes in productie en banen Het Nieuwsblad.
De productie van A380 wordt vanaf 2020 teruggebracht naar zes toestellen per jaar. Bij dat productieniveau claimt Airbus efficiënter te kunnen werken. Airbus schroefde de productie de laatste jaren al eerder terug van 28 in 2016 naar twaalf vorig jaar.
www.arti-choc.info
Airbus A321LR maakt testvlucht van 11 uur Up in the Sky.
Leestijd: minder dan een minuut. Airbus heeft een elf uur durende testvlucht uitgevoerd met de long range variant van de A321. Het vliegtuig vloog rechtstreeks van Seychellen in het zuiden van Afrika naar Toulouse, waarmee een nieuwe record werd gevestigd.
Sea
Skyscanner Reismedia.
www.perfectbody-shapewear.com
Airbus Wikipedia.
In dat jaar werd het vroeger losse consortium verder samengevoegd als European Aeronautic, Defence and Space Company EADS, met uitzondering van British Aerospace. Airbus werd een zelfstandig bedrijf Airbus SAS, gevestigd te Parijs. Airbus SAS is voor 100% eigendom van EADS.
Skyscanner Reismedia.
Airbus Group Wikipedia.
Airbus heeft in de Verenigde Staten een marktaandeel van 20% met toestellen met één gangpad en met de nieuwe fabriek wil Airbus beter kunnen concurreren met Boeing. 11 Eerder heeft Airbus een fabriek in de Volksrepubliek China geopend om beter in te kunnen spelen op de markten in Azië.

Contacteer ons

Hoekbank
Airbus
Stoel
ans
salle
Femme
Nantes